Demonstraties voor verzorgingshuizen 1


Zoals u wellicht al wist, staan we niet alleen op ambachtenmarkten in binnen- en buitenland, maar geven we ook lezingen met een demonstratie in verzorgingshuizen.
Zo zijn we de afgelopen maanden diverse keren te gast geweest voor Stichting Archipel in Eindhoven bij de Gagelhof, de Landrijt (3x) en Jo van Dijkhof (2x) in Nuenen.
De diversiteit aan luisteraars was groot, bij de lezing op de Gagelhof waren 55 geïnteresseerde toehoorders, bij de andere locaties waren de groepen kleiner (tussen de 15 en 25 per keer), maar deze waren net zo enthousiast en geïnteresseerd.
Bij alle locaties kregen we te horen dat we nog een keer terug moeten komen. Hier geven we natuurlijk graag gehoor aan.

Mocht u interesse hebben om ons ook uit te nodigen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Voor verzorgingshuizen hanteren wij een speciaal tarief en in de regio rekenen wij ook geen kilometervergoeding.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Demonstraties voor verzorgingshuizen

  • Femk van Hemert

    Goedendag,

    Ik werk bij Park Zuiderhout in Teteringen, vlak bij Breda, en ik zou graag wat meer informatie over de demonstratie willen hebben. Ook over de kosten, ben erg benieuwd. Ik weet niet of er momenteel ruimte voor een demonstratie is, maar wellicht is het in het najaar een mooie activiteit.

    Hartelijke groet,

    Femke van Hemert