Aanmelden workshop of bezoek


Attentie: Controleer eerst of er in de afsprakenkalender al iets staat! Dan is een workshop of bezoek op die dag NIET mogelijk! De datum moet dus helemaal leeg zijn.
Ook op maandag is een groepsbezoek of workshop niet mogelijk.

Museum de Sigarenmaker organiseert het hele jaar door diverse workshops sigaren maken. Deze workshops zijn voor iedereen die interesse heeft in sigaren maken. De workshops vinden plaats in het museum. Er worden niet alleen workshops gegeven in Europese sigaren (de shortfiller), maar u kunt ook terecht voor de Cubaanse sigaren (de longfiller).

In de workshop wordt toegelicht hoe men sigaren vervaardigd met de hand. Daarna mag u zelf aan de gang onder toeziend oog van een heuse sigarenmaker. Tijdens deze workshop komt ook de geschiedenis van het met de hand vervaardigen van sigaren aan bod. Er wordt gewerkt met hoge kwaliteit tabak van bekende plantages van over de hele wereld.

Aanmelden en kosten:
Aanmelden kan via onderstaand reserveringsformulier. De workshop duurt circa 3,5 uur en er is volop koffie en thee met een koek aanwezig. De kosten voor een workshop Europese sigaren bedragen € 15,00 per persoon, een workshop Cubaanse sigaren kost € 20,00 per persoon. Wilt u een workshop in de avonduren, berekenen wij een toeslag van € 5,00 per persoon. Tijden en beschikbaarheid altijd in overleg. 

U kunt dit formulier ook gebruiken voor de reservering van een bezoek! Ook voor bezoeken zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar. Een bezoek duurt  circa 2 uur. 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Kies de workshop of bezoek:

  Gewenste datum, minimaal 3 dagen later dan de invuldatum (Graag een alternatieve datum invullen bij opmerkingen)

  Selecteer de aanvangstijd: (verplicht)
  Let op: Wij werken in blokken van 2 uur

  Aantal volwassenen

  Aantal kinderen (onder 12 jaar)

  Opmerkingen

  Ik ben geen robot


  Please prove you are human by selecting the Key.


  Ik accepteer de reserveringsvoorwaarden zoals hieronder beschreven

  Reserveringsvoorwaarden

  • Een reservering wordt altijd binnen 24 uur bevestigd! Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, controleer dan eerst uw Spam-box, heeft u niets ontvangen, neem dan even contact opnemen via: info@desigarenmaker.nl of via tel. +31 (0)6 23556643.
  • Indien u niet komt opdagen zijn wij genoodzaakt u het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Indien u te laat bent moeten wij in sommige gevallen uw programma inkorten of annuleren. We stellen het zeer op prijs als u ons in het geval van vertraging waarschuwt via telefoonnummer +31 (0)6 23556643.
  • Annuleren kan tot 5 werkdagen voorafgaand aan het bezoek (uw bedrag wordt teruggestort minus € 5,00 administratiekosten). Daarna vervalt het recht op teruggave.
  • Het is verboden om in het museum voedsel en/of drank mee te nemen cq te gebruiken.