Aanmelden workshop of groepsbezoek


Workshop sigaren maken

Museum de Sigarenmaker organiseert het hele jaar door diverse workshops sigaren maken. Deze workshops zijn voor iedereen die interesse heeft in sigaren maken. De workshops vinden plaats in het museum. Er worden niet alleen workshops gegeven in Europese sigaren (de shortfiller), maar vanaf 2017 kunt u ook terecht voor de Cubaanse sigaren (de longfiller).

In de workshop wordt toegelicht hoe men sigaren vervaardigd met de hand. Daarna mag u zelf aan de gang onder toeziend oog van een heuse sigarenmaker. Tijdens deze workshop komt ook de geschiedenis van het met de hand vervaardigen van sigaren aan bod. Er wordt gewerkt met hoge kwaliteit tabak van bekende plantages van over de hele wereld.

Voor wie is het?
Voor iedereen met interesse in oude ambachten of sigaren. Een heel breed publiek dus! Van jong tot oud kan men terecht voor deze gezellige workshop. Aan het einde van de workshop bent u een hele ervaring rijker.

Aanmelden en kosten:
Aanmelden kan via onderstaand reserveringsformulier. De workshop duurt circa 3,5 uur en er is volop koffie en thee met een koek aanwezig. De kosten voor een workshop Europese sigaren bedragen € 15,00 per persoon, een workshop Cubaanse sigaren kost € 20,00 per persoon. Wilt u een workshop in de avonduren, berekenen wij een toeslag van € 5,00 per persoon. Tijden en beschikbaarheid altijd in overleg. 

U kunt dit formulier ook gebruiken voor de reservering van een groepsbezoek! Ook voor groepsbezoeken zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar. Een groepsbezoek duurt  circa 2 uur. 

Attentie: Controleer eerst of er in de  afsprakenkalender al iets ingepland staat! Dan is een workshop of groepsbezoek op dat tijdstip niet mogelijk. Ook op maandag is een groepsbezoek of workshop helaas niet mogelijk!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Kies de workshop of bezoek:

  Gewenste datum (Graag een alternatieve datum invullen bij opmerkingen)

  Selecteer de aanvangstijd: (verplicht)
  Let op: Wij werken in blokken van 2 uur

  Aantal volwassenen

  Aantal kinderen (onder 12 jaar)

  Opmerkingen

  Ik ben geen robot

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  Ik accepteer de reserveringsvoorwaarden zoals hieronder beschreven

  Reserveringsvoorwaarden

  • Een reservering wordt altijd binnen 24 uur bevestigd! Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, controleer dan eerst uw Spam-box, heeft u niets ontvangen, neem dan even contact opnemen via: info@desigarenmaker.nl of via tel. +31 (0)6 23556643.
  • Indien u niet komt opdagen zijn wij genoodzaakt u het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Indien u te laat bent moeten wij in sommige gevallen uw programma inkorten of annuleren. We stellen het zeer op prijs als u ons in het geval van vertraging waarschuwt via telefoonnummer +31 (0)6 23556643.
  • Annuleren kan tot 5 werkdagen voorafgaand aan het bezoek (uw bedrag wordt teruggestort minus € 5,00 administratiekosten). Daarna vervalt het recht op teruggave.
  • Het is verboden om in het museum voedsel en/of drank mee te nemen cq te gebruiken.