Aanmelden workshop of groepsbezoek


Workshop sigaren maken

Museum de Sigarenmaker organiseert het hele jaar door diverse workshops sigaren maken. Deze workshops zijn voor iedereen die interesse heeft in sigaren maken. De workshops vinden plaats in het museum. Er worden niet alleen workshops gegeven in Europese sigaren (de shortfiller), maar vanaf 2017 kunt u ook terecht voor de Cubaanse sigaren (de longfiller).

In de workshop wordt toegelicht hoe men sigaren vervaardigd met de hand. Daarna mag u zelf aan de gang onder toeziend oog van een heuse sigarenmaker. Tijdens deze workshop komt ook de geschiedenis van het met de hand vervaardigen van sigaren aan bod. Er wordt gewerkt met hoge kwaliteit tabak van bekende plantages van over de hele wereld.

Voor wie is het?
Voor iedereen met interesse in oude ambachten of sigaren. Een heel breed publiek dus! Van jong tot oud kan men terecht voor deze gezellige workshop. Aan het einde van de workshop bent u een hele ervaring rijker.

Aanmelden en kosten:
Aanmelden kan vanaf twee personen tot maximaal 12 personen via onderstaand reserveringsformulier. De workshop duurt circa 3,5 uur en er is volop koffie en thee met een koek aanwezig. De kosten voor een workshop Europese sigaren bedragen € 15,00 per persoon, een workshop voor Cubaanse sigaren kost € 20,00 per persoon. U kunt zelf een datum bepalen, er zijn op een door u gekozen datum geen andere deelnemers voor een workshop. De aanvangstijd is standaard om 13.30 uur. Wilt u een andere aanvangstijd, dan kunt u dat aangeven bij “opmerkingen”. Wilt u een workshop in de avonduren, berekenen wij een toeslag van € 5,00 per persoon. Tijden en beschikbaarheid altijd in overleg.

Attentie: Controleer eerst of er bij de toekomstige activiteiten al iets ingepland staat! Dan is een workshop helaas op die dag niet mogelijk.

U kunt dit formulier ook gebruiken voor de reservering van een groepsbezoek! Het aantal bezoekers kunt u dan bij bijzonderheden aangeven.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Kies de workshop of bezoek:

Gewenste datum (Graag een alternatieve datum invullen bij opmerkingen)

Selecteer de aanvangstijd: (verplicht)

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (onder 12 jaar)

Opmerkingen

Ik ben geen robot

Please prove you are human by selecting the Key.

Ik accepteer de reserveringsvoorwaarden zoals hieronder beschreven

Reserveringsvoorwaarden

  • Een reservering wordt altijd binnen 24 uur bevestigd! Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, controleer dan eerst uw Spam-box, heeft u niets ontvangen, neem dan even contact opnemen via: info@desigarenmaker.nl of via tel. +31 (0)6 23556643.
  • Indien u niet komt opdagen zijn wij genoodzaakt u het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Indien u te laat bent moeten wij in sommige gevallen uw programma inkorten of annuleren. We stellen het zeer op prijs als u ons in het geval van vertraging waarschuwt via telefoonnummer +31 (0)6 23556643.
  • Annuleren kan tot 5 werkdagen voorafgaand aan het bezoek (uw bedrag wordt teruggestort minus € 5,00 administratiekosten). Daarna vervalt het recht op teruggave.
  • Het is verboden om in het museum voedsel en/of drank mee te nemen cq te gebruiken.