Belangrijk bericht: We mogen weer open!

Na 2,5 maand gesloten te zijn verheugen wij ons er op om u weer te kunnen ontvangen. Vanaf 2 juni mogen wij u weer verwelkomen. Uiteraard gelden hierbij voorzorgsmaatregelen en voorschriften.

Alleen bezoek op afspraak. U kunt een afspraak maken door het reserveringsformulier in te vullen. We hebben een afsprakenkalender geplaatst waarin u kunt zien of er op de door u gekozen datum en tijd plaats is. Een reservering wordt altijd binnen 24 uur bevestigd!
Natuurlijk kunt u nog steeds telefonisch reserveren via nummer 06-23556643.
We hebben onze openingstijden ook aangepast. Deze zijn voortaan van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, maandag van 13.00 tot 17.00 uur.

Bij binnenkomst wordt u gevraagd of u last hebt van de (bekende) Covid-19 symptomen en verzoeken wij u uw handen te desinfecteren. Hiervoor hebben wij goede desinfectiegel aangeschaft. Ook bij het verlaten van het museum kunt u uw handen desinfecteren.
Tevens hebben we een markering aangebracht waardoor het voor u gemakkelijk is om de 1,5 meter in acht te nemen.
Als u een mondkapje wilt dragen, dient u dit zelf mee te brengen, deze worden door ons niet verstrekt.

Bij elk bezoek is koffie/thee inbegrepen. Voor de kinderen is er een ouderwetse snoepautomaat waar zij gratis een met snoepjes gevuld ei uit mogen halen.

Natuurlijk zijn ook weer de vele mappen met sigarenbandjes te bewonderen.

Wilt u zien hoe vroeger sigaren gemaakt werden? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bezoek, voor zowel shortfillers als longfillers. Ook kunt u hierover vragen stellen die we graag zullen beantwoorden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *